Taiwan Business Day 2014 in Rotterdam

Schrijf je in voor de 3e Taiwan Business Day op 23 juni 2014 – Science Tower Rotterdam, vanaf 12:15
Speciaal thema dit jaar: “Hoe softlanding programmas MKB-ers helpen buitenlandse markten te veroveren”

Willem van Weperen van Biotech bedrijf to-BBB presenteert zijn ervaring met Taiwan.
Willem van Weperen van Biotech bedrijf to-BBB presenteert zijn ervaring met Taiwan.

Heb je een klein of middelgroot bedrijf en zie je kansen in het buitenland? Ontmoet je potentiele business partner en dienstverleners die je kunnen helpen in Taiwan en het Verre Oosten tijdens de Taiwan Business Day 2014 in Rotterdam.

Dit jaar hebben we een speciale focus op kansen voor jonge innovatieve bedrijven. We hebben Michael Lai, CEO van Aeon Astron Europe BV en Willem van Weperen, CEO of to-BBB bereid gevonden hun ervaringen met zaken doen in Taiwan met ons te delen. We hebben weer een boeiend programma voor u samengesteld voor 23rd Juni vanaf 12:15 in het Rotteram Science Tower in Rotterdam.

REGISTRATIE: KLIK HIER

Waarom Taiwan?

Taiwan is een wereldleider in hoogwaardige technologie en de Taiwanese bedrijven, denk aan Foxconn, Acer en HTC, doen mee in de internationale top. Taiwan en Nederland hebben veel gemeen mede door de langdurig handelsrelatie die 400 jaar teruggaat. Beide landen zijn bekend als handelsnatie en zijn belangrijke toegangspoorten tot beider regio’s.

Tijdens de Taiwan Business Day zult u zowel van Nederlandse als Taiwaneese ondernemers vernemen wat hun ervaringen zijn in het zakendoen met elkaar en hoe de samenwerking met lokale partners beleeft wordt. Voor de gelegenheid komt er een delegatie van 30 ondernemers, managers en intermediairs over uit Taiwan.

DOWNLOAD: Taiwan Business Day 2014 FLYER 2.6

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.