Film | Taiwanese SquareX voor langer zelfstandig thuis wonen

20 oktober 2016

Tijdens het Get Connected jaarcongres op 13 oktober presenteerde Terry Chen van het Taiwanese bedrijf SquareX het prototype van hun product, een slimme klok met aanvullende diensten. De komst van SquareX naar de regio is het eerste resultaat van de “Soft Landing Bridge”, waarmee Taiwanese bedrijven gemakkelijker via Utrecht de Nederlandse en Europese markt kunnen bereiken.

SquareX richt zich specifiek op ondersteuning van langer zelfstandig thuis wonen. Er wordt een volledig nieuwe product-marktcombinatie ontwikkeld samen met partijen uit de regio, zoals de HU, die toepasbaar is in Utrecht, maar ook opgeschaald kan worden naar heel Nederland. Tijdens de Get Connected op 13 oktober 2016 is de demo-versie gepresenteerd. Na doorontwikkeling en testen gaat SquareX in de pilot van het initiatief Smart Leven regio Utrecht uiteindelijk 2000 woningen van deze applicaties voorzien.

 

SquareX – Get Connected EBU

 

EBU Get Connected 2016 – Healthy Urban Living

Published on 25 Oct 2016

Op 13 oktober 2016 kwamen onder andere overheid, bedrijfsleven, kennisinstellingen en investeerders bij elkaar om een middag te duiken in het thema Healthy Urban Living, ofwel: gezond leven in een stedelijke omgeving. Tijdens de vorige Get Connected bijeenkomst werd Healthy Urban Living als het centrale thema

 

NOM Experience Center Utrecht @GetConnected – Economic Board Utrecht

Published on 25 Oct 2016

Utrecht wil een duurzaam stationsgebied realiseren én 50.000 Nul-op-de-Meter (NOM) woning updates. Twee grote ambities die elkaar gaan versterken. Daarom starten we midden in het stationsgebied ook de NOM Experience. Een ervaringsplek die continu in beweging is en waar je kunt zien, voelen en ervaren wat

Elektrische slooprobot De Oskam Groep – Get Connected 13 oktober

Published on 13 Oct 2016

Op het Get Connected jaarcongres van de Economic Board Utrecht donderdag 13 oktober 2016 toonde De Oskam Groep een primeur: een elektrische, op afstand bestuurbare slooprobot. De Oskam Groep is een van de eerste sloopaannemers die hiermee werkt en heeft aan de basis gestaan van de ontwikkeling. De slooprobot kan alles wat een reguliere machinale hakhamer ook kan, maar dan een stuk duurzamer en gebruiksvriendelijker.
http://www.economicboardutrecht.nl/ni…

 

http://www.economicboardutrecht.nl/blog/3-redenen-om-13-oktober-naar-fort-voordorp-te-komen-get-connected

http://www.economicboardutrecht.nl/nieuws/thinc-voor-grotere-impact-van-zorginnovaties

http://www.economicboardutrecht.nl/nieuws/healthy-urban-living-goudmijnen-en-puzzels

Source: http://www.economicboardutrecht.nl/nieuws/film-taiwanese-squarex-voor-langer-zelfstandig-thuis-wonen