Utrechtse Ondernemer Bruno Smulders kan zijn geluk niet op met zakelijke kans in Taiwan

UTRECHT 27 SEPT 2016 – Vandaag is de winnaar bekend gemaakt van de ‘Taiwan Explorer Award’ – een volledig verzorgde business trip naar Taiwan t.w.v. € 3.500 – welke is verloot onder ondernemers die Taiwan Business Day in Utrecht bezochten.

 

Vanmiddag om 12:30 is, onder toeziend oog van een delegatie investeerders uit Taiwan, door TGN (Taiwan Globalization Network) voorzitter Pim de Bokx  de winnaar getrokken.  Ondernemers met internationale ambities hadden hun business card in de ‘Luck Draw Box’ gedaan waardoor zij kans maakten op deze geweldige prijs. De prijs is beschikbaar gesteld door TGN vanwege het vijfjarig jubileum van Taiwan Business Day. Directeur Valerie Hsu van TGN verklaarde bij die gelegenheid dat ze erg blij is dat ondernemer als Bruno Smulders, die een ambitieus e-mobility startup heeft, deze prijs heeft gewonnen omdat de Taiwanese partners van TGN hem zeker zullen kunnen helpen.

 

De prijs is mede ondersteund door de Economic Board Utrecht en incubators, universiteiten en technologiepartners in Taiwan zoals ITRI and III. Voor de business explorer trip  van 2 weken heeft China Airlines – de nationale luchtvaartmaatschappij van Taiwan – een gratis economy class ticket Amsterdam – Taipei v.v. beschikbaar gesteld. China Airlines wil hiermee ondernemerschap tussen de ecosystemen in Nederland en Taiwan stimuleren terwijl gelijktijdig onder de aandacht gebracht wordt dat de luchtvaartgroep vanaf 1 januari 2017 een directe verbinding Taipei-Amsterdam begint waardoor Taiwan een beetje dichterbij komt.

 

In reactie op het winnen van de prijs, liet Bruno weten dat hij verbluft is, dat hij nog nooit iets gewonnen heeft in zijn leven en dat hij van plan is deze gelegenheid goed te benutten om zijn concept voor elektrisch rijden te realiseren met hulp van zijn nieuwe vrienden uit Taiwan.

Comments are closed.

Contact Details

TGN Taipei Office
Taipei CoSpace, 2F, No. 12, Zhouzi Street, Neihu District, Taipei City 114, Taiwan
Telephone: +886 (0)2 8751-5503#10 (Taipei Co-space代表號)

TGN Linkou Office
A6 Suite 809-B , No. 502 , Sec. 2 Renai Rd. , Linkou Dist.,  New Taipei City 244 , Taiwan
Telephone: +886(0) 978 948 185

TGN Netherlands Office
Jaarbeurs Innovation Mile (JIM)
Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht, The Netherlands
Contact : Valerie Hsu
Telephone: +31610894908 Email: TGN@taiwanglobalization.net

Social Media

Disclaimer

Copyright applies only for page content not for posts

serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative
powered by Pioneerz