IA-netwerk Taiwan: Kasper Nossent | Agentschap NL

Kasper Nossent werkt sinds mei 2012 voor het IA-netwerk en is sinds juli 2012 gestationeerd in Taipei als Science and Technology Officer.

Hij is afgestudeerd als chemisch technoloog en heeft Innovatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. In 2004 in hij begonnen in de consultancy met als specialisatie FP6- en FP7-projectaanvragen, R&D-projecten en consortium engineering. Daarna heeft hij 7 jaar als programma- en projectmanager gewerkt voor multi-disciplinaire R&D-projecten en -programma’s en geparticipeerd in verschillende FP6- en FP-projecten, waaronder als coordinator voor een FP6-project.

Voordat Kasper Nossent tot het IA-netwerk toetrad woonde en werkte hij in Engeland als Sales Manager en Business Developer voor contract R&D-projecten en -programma’s voor de industriele inkjetindustrie en geavanceerde inkjetapplicaties.

Kasper heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in innovatiemanagement, het uitvoeren en managen van R&D-projecten en -programma’s, R&D- samenwerking en heeft een natuurlijke belangstelling voor wetenschap en technologie. Speciale interessegebieden zijn: chemie, inkjet printing, printed en flexible electronics, life sciences and health en textiel.

Leave A Comment

Contact Details

Taipei Office
Taipei CoSpace, 2F, No. 12, Zhouzi Street, Neihu District, Taipei City, Taiwan 114
Tiger Accelerator
Contact: Edda Chang & Vivian Wang
Email: service@taiwanglobalization.net
Telephone: +886 968-022-668 & +886 975-657-586

Netherlands Office
Jaarbeurs Innovation Mile (JIM)
Jaarbeursplein 6, 3521 AL Utrecht, The Netherlands
Contact : Valerie Hsu
Telephone: +31610894908 Email: TGN@taiwanglobalization.net

Disclaimer

Copyright applies only for page content not for posts
serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative
powered by Pioneerz