Bedrijven uit Taiwan op zoek naar partners in Nederland

Tijdens Taiwan Business Day 2014, op 23 juni in de Science Tower in Rotterdam, presenteren 12 bedrijven uit Taiwan zich. Zij zijn op zoek naar partners in Nederland om hun internationale expansie mogelijk te maken. Het gaat om bedrijven uit verschillende sectoren varierend van de Gezondheidszorg tot de creatieve sector. Schrijf je in via het online formulier om met hen kennis te maken en te onderzoeken of je zaken kan gaan doen! http://ppt.cc/PbqH Hieronder korte beschrijvingen van de bedrijven en hun producten:

Sector High Tech industrie en Logistiek

 • Strategy Companion Corporation – Business Intelligence software en Data warehouse management software. Met name bekend van Analyzer™ software.
 • Orange Electronics – Bandendruk monitoring systemen. Op zoek naar partners in de automotive sector.

Sector Creatieve industrie

 • KS SOGO – premium warenhuisconcern op zoek naar nieuwe merken in ‘Fashion, Design and Luxury Goods’, niet alleen voor instore promotie maar ook voor het te lanceren Premium online platform in Taiwan, Japan en China.
 • Bang-Master Co., Ltd – online en offline retailer voor tweedehands ‘vintage’ mode en luxe producten. Op zoek naar ‘sourcing’ partners in Nederland.
 • Me Works – website-ontwerpersnetwerk dat op zoek is naar Europese ontwerpers!
 • King’s Metal Fiber Technologies Co., Ltd. – ontwikkeld en levert ‘slimme kleding’, van wollen wanten waarmee je toch je smartphone kan bedienen, je kan beschermen tegen straling tot kleding die je conditie monitort. King’s zoekt partners in de kledingwereld die een flinke stap in de ontwikkeling van ‘wearables’ willen maken.

Sector Energie & Duurzaamheid

 • MKE Technology Co., Ltd – E-paper en Energy Harvesting oplossingen.
 • Eze-Energy: golfenergie generator en zonneboiler. Zoekt fabrikanten die deze technologie kunnen gebruiken.
 • Inforest Streets Corporation – Go-Green service provider voor cummnities die een grote stap vooruit willen zetten. Groener, meer zelfvoorzienend, zuiniger en duurzamer.

Sector Life Sciences & Health

 • SEDA Chemical Products – Leverancier van slimme matrassen voor professionele en thuis(-zorg) markt. Zo leveren zij een matras die ‘snurken’ tegengaat doordat het hoofdkussen omhoog komt zodra de slaper gaat snurken. Een ander mooi product is de mat die het slaapgedrag registreert, handig als je wil analyseren wat de redenen van je slechte slaap zijn, maar ook handig om te signaleren of je bejaarde ouders nog wel goed slapen.
 • Asclepiumm Taiwan – Ontwikkelaar van een nieuw kanker behandeling, op zoek naar ontwikkelpartners in Nederland.
SEDA Chemical Products Taiwan: Developers of Smart Mattresses
Developers of Smart Mattresses

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.