Taiwan Innovation Day 2018: IC-designbedrijven van het Hsinchu Science Park Taiwan in Utrecht

Press release, Utrecht 9 Maart 2018

 

Hsinchu Science Park Taiwan, dat zich richt op internationale grootschalige industriële exposities en toekomstige ontwikkelingstrends van de grote fabrikanten, ondersteunt de IC-ontwerpindustrie om nieuwe kansen in Europa te grijpen.

Tijdens een bezoek van 8 – 16 maart 2018 aan Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, brengt het Hsinchu Science Park Bureau IC-designbedrijven van het Hsinchu Science Park Taiwan bij elkaar om een zakelijke dialoog op te starten met Europese bedrijven. Bedrijven die samenwerking zoeken voor technologische projecten zijn welkom. De nadruk ligt op de snelle en voortdurende groei van technologieën op het gebied van kunstmatige intelligentie, AR / VR, onbemande operaties en IoT-toepassingen.

In Nederland wordt hiervoor op 9 maart 2018 in Utrecht de Taiwan Innovation Day georganiseerd. De locatie is bij JIM (Jaarbeurs Innovation Mile). Dit door de stad Utrecht zeer gewaardeerde evenement zal Taiwanese IC-ontwerpbedrijven helpen om zakelijke contacten met Nederlandse bedrijven op te bouwen.

De directeur van het Bureau voor Economische Ontwikkeling van de stad Utrecht biedt een warm persoonlijk welkom aan de vertegenwoordigers van de Taiwanese IC-designindustrie.

De Taiwan Innovation Day wordt met name ondersteund door de lokale organisatie “Taiwan Globalization Network (TGN)” en JIM. Via dit matchmaking-evenement hebben Taiwanese IC-ontwerpbedrijven een goede kans om contact te maken met Nederlandse bedrijven die geïnteresseerd zijn in een toekomstige samenwerking. Meer dan 50 mensen nemen deel aan dit evenement. Matchmaking-platformen omvatten: langdurige zorgtechnologie, slimme steden, slimme huizen, slimme fabrieken en andere toepassingen. Taiwanese IC-ontwerpbedrijven kunnen belangrijke voordelen halen uit dit matchmaking-evenement waaronder toekomstige markttoegang en bedrijfsuitbreiding in Europa via Nederland.

De delegatie zal ook deelnemen aan de “Wearable Technology Show (WTS)” welke plaatsvindt in het Verenigd Koninkrijk. Hier komen zij in aanraking met nieuwe markttrends voor draagbare smart-apparaten, Internet of Things en andere technologieën. Het Hsinchu Science Park Bureau hoopt dat via de activiteiten van deze delegatie de Taiwanese IC-ontwerpbedrijven hun activiteiten wereldwijd kunnen uitbreiden. Absorptie van marktvragen naar vernieuwende technologie en het schetsen van nieuwe richtingen voor productontwikkeling zou aanzienlijke voordelen kunnen opleveren, variërend van marktkennis, tot orders en verdere kansen voor de Taiwanese halfgeleiderindustrie.