NEDERLAND MAAKT KENNIS MET ‘MADE IN TAIWAN’

Taiwan Excellence Showcase opent met meest innovatieve ‘Made in Taiwan’ producten en merken

 

Made in Taiwan. Iedereen kent het stempel dat op vele producten staat. Maar weten we eigenlijk welke producten en merken uit Taiwan komen? En zijn wij – fietsliefhebbers bij uitstek – ons ervan bewust dat Taiwan bekend staat als “high-end bicycle kingdom”? En wie had gedacht dat Taiwan de wereldwijde nummer 2 is in de productie van zonnecellen? Om Nederlanders kennis te laten maken met de diversiteit van de producten die in Taiwan gemaakt worden, en om de innovatieve en kwalitatieve merken en producten te laten zien die Taiwan te bieden heeft, wordt in Amsterdam op dinsdag 28 oktober een speciale Taiwanese experience-store geopend. Op initiatief van de Taiwan External Trade Development Council (TAITRA) zijn in deze pop-up store 44 merken en 130 producten te zien die ieder een Taiwan Excellence Award hebben gewonnen: de hoogste onderscheiding die producten ‘Made in Taiwan’ toegewezen kunnen krijgen en die uitblinken in innovativiteit, kwaliteit, design en technologie.

Taiwan Excellence Showcase – een echte experience
Van 28 oktober tot en met 3 november kan iedereen de Taiwan Excellence Store in Amsterdam bezoeken (Kalverstraat 101). Niet zonder reden wordt het een experience-store genoemd. Bezoekers krijgen de kans om de nieuwste innovatieve en spraakmakende Taiwanese producten te zien en uit te proberen. Van krachtige gaming laptops tot state of the art Olympische racefietsen. Ook kunnen ze de beste smartphone van 2014 testen, een interactieve LED lamp uitproberen die reageert op aanraking, en een interactieve game spelen. Merken als Asus, BenQ, HTC, Draytek, Apex, Giant, Merida, en Strida zullen gedurende een week getoond worden.

Mr. Tony Fan, directeur Taiwan Trade Center Rotterdam, de branche-organisatie van TAITRA: “Taiwan kent een verscheidenheid aan state of the art producten en merken die op het gebied van innovatie en design leading zijn in hun segment. Hier zijn we heel trots op. Met de Taiwan Excellence Showcase willen we Nederlanders een bijzondere ervaring geven en laten zien dat Taiwanese prijswinnende producten het resultaat zijn van een toewijding aan R&D, design, kwaliteit en marketing. We brengen alleen het allerbeste naar Nederland.”


Over de Taiwan Excellence Award
De Taiwan Excellence Award werd in 1992 geïntroduceerd door het Ministerie van Economische Zaken van Taiwan en geïmplementeerd door de Taiwanese Externe Raad voor Handelsontwikkelingen. De winnaars van de Taiwan Excellence Award representeren niet alleen de meest revolutionaire en meeste kwalitatieve producten gemaakt in Taiwan, ze belichamen ook de innovativiteit van Taiwanese bedrijven om toegevoegde waarde te creëren door middel van design en productie van hypermoderne producten. http://www.taiwanexcellence.org.

LEES MEER: http://www.z24.nl/actuele-persberichten/nederland-maakt-kennis-met-made-taiwan

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.