Ben jij de zomerondernemer 2013

Ben jij de zomerondernemer 2013

WOERDEN.TV |28-03-2013 | 09:29 |

|

Net als in 2012 biedt het project ZomerOndernemer tientallen jongeren de kans om gedurende de zomervakantie een eigen bedrijf op te zetten. Zij krijgen een startkapitaal en worden geadviseerd door coaches, de Kamer van Koophandel, Rabobank en de Belastingdienst.

Deelnemers krijgen vier tot zes weken de gelegenheid kennis te maken met het ondernemerschap. In de eerste week is er een driedaagse training. Daarna gaan ze zelf aan de slag. Regelmatig komen ze bij elkaar, bijvoorbeeld voor een workshop met spraakmakende ondernemers. Aan het eind presenteren de jonge ondernemers hun bedrijf op een feestelijke slotbijeenkomst.
Het idee ZomerOndernemer komt uit Zweden en is het afgelopen jaar succesvol uitgevoerd in de gemeenten De Ronde Venen, Stichtse Vecht en Woerden.Het heeft bijvoorbeeld een giftbox-shop, webshop in tweedehands computer spellen, een evenementenbureau en een aantal ICT-bedrijven opgeleverd.
Interesse?
Scholieren en studenten van 15 tot 22 jaar kunnen zich aanmelden voor deelname via www.zomerondernemer.nl Na aanmelding volgt er een selectiegesprek. Het project start op dinsdag 16 juli 2013. Meer informatie is te krijgen bij Peter Filius 06-55333642 of Harry Bakker 06-22438062
Twitter: @zomerondernemen

Source: http://www.woerden.tv/tv/Headlines/5591/Ben_jij_de_zomerondernemer_2013.html

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.