Taiwan Business Day 2013 in Den Haag

Heb je een klein of middelgroot bedrijf en zie je kansen in het buitenland? Ontmoet je potentiele business partner en dienstverleners die je kunnen helpen in Taiwan en 2011-11-19 15.52.17 Taiwan2het Verre Oosten. Dit jaar hebben we een speciale focus op kansen voor jonge innovatieve bedrijven. We hebben Taco Carlier van VANMOOF bereid gevonden zijn ervaringen met zaken doen in Taiwan met ons te delen. We hebben weer een boeiend programma voor u samengesteld voor 27 mei vanaf 12:15 in het WTC in Den Haag.

REGISTRATIE: KLIK HIER

Waarom Taiwan?

Taiwan is een wereldleider in hoogwaardige technologie en de Taiwanese bedrijven, denk aan Foxconn en HTC, doen mee in de internationale top. Taiwan en Nederland hebben veel gemeen mede door de langdurig handelsrelatie die 400 jaar teruggaat. Beide landen zijn bekend als handelsnatie en zijn belangrijke toegangspoorten tot beider regio’s.

Tijdens de Taiwan Business Day zult u zowel van Nederlandse als Taiwaneese leiders vernemen wat hun ervaringen zijn in het zakendoen met elkaar en hoe de samenwerking met lokale partners beleeft wordt. Voor de gelegenheid komt er een delegatie van 12 ondernemers over uit Taiwan.

Wij hopen velen van u te treffen op 27 mei in Den Haag!

TBD13 Folder: Taiwan Business Day 2013 FLYER 1.5

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.